Integritetspolicy

I enlighet med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har ett företag inte rätt att upprätta register utan personens medgivande. Vi på Niceroom värnar om din integritet och samlar inte in mer uppgifter om dig än nödvändigt. Har du frågor om vår dataskyddspolicy får du gärna kontakta oss på info@niceroom.se

Det är viktigt att du läser och förstår vår dataskyddspolicy.

Genom att beställa produkter från niceroom.se accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Niceroom använder elektroniska kommunikationskanaler för att kommunicera och skicka information till dig. Här förklarar vi hur vi samlar in och använder dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har.

Vad är en personuppgift?

  • En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vems personuppgifter hanteras?

  • Vi hanterar endast personuppgifter på kunder och anställda.

Vilka av dina personuppgifter lagrar vi?

  • Vi lagrar för- och efternamn, personnummer, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och kö

Hur länge lagras dina personuppgifter?

  • Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, en rättslig förpliktelse är exempelvis bokföringslagen som måste följas.

Rättslig grund, varför lagrar vi uppgifter om dig?

  • Dina personuppgifter behandlas och lagras för att administrera, kommunicera, leverera ditt köp och därmed fullfölja avtalet med dig.
  • Dina personuppgifter lagras även för att följa olika rättsliga förpliktelser, tex bokföringslagen.
  • Efter samtycke från dig behandlas även dina personuppgifter för att kunna anpassa marknadsföringen efter dina individuella behov i nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden.

Med vilka och i vilket syfte delas dina personuppgifter?

  • Niceroom lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part utan rättslig grund, med undantag för följande aktörer:- JSA Sweden AB som lagerhåller och skickar alla våra produkter medges ditt för- och efternamn, adress, telefonnummer och e-postadress för att kunna skicka din försändelse.  JSA Sweden AB är självständigt personuppgiftsansvarig för dina behandlingar och informerar dig separat om hur dina uppgifter behandlas.- Klarna (betalleverantör) tar del av dina personuppgifter för att kunna genomföra betalningen av ditt köp. Klarna är självständigt personuppgiftsansvarig för dina behandlingar och informerar dig separat om hur dina uppgifter behandlas.- Fraktbolag, DHL. För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med oss av dina personuppgifter till fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är för-och efternamn, adress. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering. DHL är självständigt personuppgiftsansvarig för dina behandlingar och informerar dig separat om hur dina uppgifter behandlas.

Rätten till tillgång

  • Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

Rätten till rättelse

  • Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

Rätten att bli glömd

  • Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns dock undantag till rätten till radering av dina personuppgifter, till exempel om personuppgifterna behövs för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Så skyddar vi dina personuppgifter

  • Vi använder oss av industristandarden SSL och kryptering för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.
  • För att anställda inom vår organisation ska kunna se dina personuppgifter krävs behörig inloggning till vårt system.

Information om Cookies

  • Enligt lagen om elektronisk information ska besökare på en webbplats i få information om att cookies anvä Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Cookie är en liten textfil som den besökta webbplatsen begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner. Det går att ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar cookies. Mer information kan man hitta på Post- och Telestyrelsens hemsida.

Ansvarigt företag

Niceroom
Fallgatan 22, 692 38 Kumla

Org.nr: 910827-0167

Web: www.niceroom.se

E-post: info@niceroom.se

Tel: 072-716 99 55